Friday, March 18, 2011

REUNION DENGAN SEPUPU SEPAPAT MEMANG THE BEST. EVER!

Assalamualaikum. =)
Attend cousin’s wedding memang terbaik! Dapat jumpa semua cousins, lepak sampai puas,even penat buat keje pon sempat lagi nak gossip-ping. Agenda wajib bila da gather ramai2! So, flow cerita sepanjang berada kat sana, biarlah gambar-gambar kat bawah nie yang describe eak :)
Enjoy all the sweeteeeeesssstttt pictures!





packing chocolate.


chocolate nie sumpah sedap!


hantaran along bagi kat lelaki.


sepupu-sepapat


nuryna elysa :)

sepupu sepapat jugak.


sepupu sepapat + anak buah


pengantin chanteeeekkkkk.


kat masjid,before nikah.


eak, abah saya yang berdiri tuh. :)


yeay! da selamat :)


tengok tuh, adik beradik aku mmg semua ati tisu. :P


pengantin dengan rombongan JB.


hantaran dari dua2 belah pihak.


kak ngah, fatin, biha, angah.


malam berinai.

rombongan pihak lelaki


baling-baling duit dengan coklat.


uda gorgeous :)


danish xabes2 pose camnie :P


atok, abah dengan kak mira.


kite sayang mak kite.


kembar kiteeee :P


aida,biha,fatin,aina.


dieorang pon kembar jugak,


eak, name budak kecik nie alif jugak la. :)


mak comel :)


bajet vvip plak.

opps. si kembar lagi.


mak <3 abah


sepupu sepapat jugaks.


pengapit pengantin :)


semua pon pink :)


adik beradik bajet gilos !


nie abang badan ketak-ketak plak.


family pengantin perempuan.


sepupu sepapat senget.


sumpah comel semua orang :)



p/s : wedding nie da lame da, last week. tapi sebab kebusyan yang melampau, maka baru kini lah dipost. haha
gambar last sekali super duper cool :P


4 comments:

  1. yeh, packing chocolate bersama chocolate di dalam mulut walaupun belom mandi pagi.. kan? :P

    ReplyDelete