Wednesday, April 20, 2011

Study Week

Assalamualaikum =)

Orang da berzaman study week, aku baru terhegeh-hegeh nak start study. T____T. tak guna nak nyesal sekarang. haha. so just start to open the book! semalam da start study engineering maths sikit. buat soalan past year, then baru realised yang soalan tuh super duper susah! madam pesan harituh, konsep dan bentuk soalan same jerk untuk setiap tahun, tapi nie aku buat 2soalan 2 jam, ape cite? last-last give up, mula lah buat benda bukan-bukan. nipis betul iman nie, sampai sikit pon syaitan goda terus melting, pergi ikut cakap makhluk bertanduk tuh.

Percubaan stay up semalam jugak berjaya. Alhamdullilah. Dan paling gembira sebab dapat menunaikan solat subuh on time. syukur. dan mungkin akan berterusan hingga habis final. InsyaAllah.

Today is the 3rd day of study weeks tapi aku baru study ciput. almost 20% jerk kot. Ya Allah, permudahkan lah untuk hambamu ini menuntut ilmu demi mencapai cita-cita yang diimpikan di samping menghadiahkan kejayaan ini kepada mak dengan abah. amin~

Time table final aku super duper cool. cool? sebab tak ade paper berderet-deret. cuma paper titas dengan dynamics jerk la yang sebelah2.

kaktus tuh da dianak tirikan sekarang nie

25 April 2011 : TITAS 
26 April 2011 : DYNAMICS
29 April 2011 : ENGINEERING MATHEMATICS
4 May 2011 : MECHANICS OF FLUIDS
5 May 2011 : MATERIAL SCIENCE

Ingat habis final da boleh berjimba-jimba? noooo! kiteorang ade short sem. all mechancical students are compulsory to take this short sem. it will begin on 23 May until 15 July. around 2 months. lame okay! nasib baik rumah dekat so kalau agak-agak kebosanan bole balik rumah. haha. pastuh time-time camnie jugakla dyeorang nak buat reunion bagaikan. natural phenomena untuk cuti semester. haha.

to EDA : amboi-amboi, kemain lagi kau ea! haha. dont worry dear. i'll keep the secret. haha. btw, aku memang tabik spring la dekat kau kan sebab rajin gilos pergi library. aku jejak PSZ tuh bole kire kot berapa kali jerk. pinjam buku pon baru sekali tuh pon sebab nak tambah list refferences untuk project material science aku. :P

okay! gtg. kene study sekarang. BYE!

8 comments:

  1. Your blog is great你的部落格真好!!
    If you like, come back and visit mine: http://b2322858.blogspot.com/

    Thank you!!Wang Han Pin(王翰彬)
    From Taichung,Taiwan (台灣)
    WELCOME

    ReplyDelete
  2. gud luck,biha oi!!
    ak je blom berjimba2~
    still terkurung bersama assignment~

    ReplyDelete
  3. mai : thanx babe! laa, aku pon berlambak jerk keje kne buat tapi aku skip kan jerk. haha

    ReplyDelete
  4. asal plak kau nak jadi nerd? haha :P

    ReplyDelete
  5. waaa..hebat da skunk..hehe

    gud luck dear..okea la titas ngan dynamic. k.alya ade 2 paper agi satu hari..hahaha
    mantap gila jadual final kali nie..

    ReplyDelete