Wednesday, December 7, 2011

Wedding Siti & Eri

Assalamualaikum :)

This ceremony going well, full of happiness and joy, Alhamdullilah. Lets all the pictures tell the story :

Congratulations for both of you :) 




Jejaka malaya.




4sekawan. lansung tak boleh berpisah.




Jelous, diri ini tiada dalam gambar.





Orang kuat di sebalik majlis ini.
Pakcik, Pakandak, Makandak, Maklang, Makngah, Pokde.




Sepupu, anak buah dan roommate.




Maklang's family. gegirls only :)




next time aku angkut kau lagi eh, budak?




Tak sabar nak kahwin! :D




Makusu dan Fina :)




Petang tuh, pergi Pantai Siring sebab nak tengok sunset, tapi terlambat. matahari dah tak sabar sabar nak tenggelam. =.=




Minah terdampar di lautan.





Full of story. Gathered back after ten years. 




Balqis, Aliff Irfan, Iman, Aniq Danish, Elysa & Afrina.


Next, turn kak mahani pula. Hopefully majlis mereka juga berjalan lancar, InsyaAllah. Sorry tak dapat attend sebab on that day, kita ada test. Sure korang rindu aku! and I'm gonna missed them too =_____=

okay, bye!

11 comments:

  1. budak yg angkut tuh keje dia bsuh pggan ek..bgus btul la...lagi 1 nak sorg jejaki malaya tuh,bg no k..bhahaha.

    ReplyDelete
  2. Kak mimi : takpun. basuh pinggan dah ada yg tlg basuhkan. jejaki? haha. semua dah berpunya lah akak. yg kembar kanan kiri tuh je yg belum berpunya. tapi dieorang budak sekolah lagi.

    D : haha :) g ikut dila balik sarawak :P

    Nabil : :)

    ReplyDelete
  3. kak ngah : mana gambar saya? angkat tgn tuh jek....:(

    ReplyDelete
  4. angah : alala, nanti awak upload la gambar awak bebanyak eh? :)

    Mas : aku lah yang kahwin. haha. tak ada lah, sepupu aku :) kau bila nak kahwin?

    ReplyDelete
  5. ehh , danish nak dapat adek ke ? :]

    ReplyDelete
  6. Tasha : a'ah :) next year, InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  7. wahh !
    bertambah laa anak buah kau :D

    ReplyDelete