Saturday, April 9, 2011

rindu =]

Assalamualaikum =)

Rindu dekat anem terlerai sekejap! memang nekad abes la decide nak lunch dengan dia. call, tnye dia pkul brape lunch hour, trus deal. around 1230 ambik dia kat office, then pergi skudai prade jap. minah nie nak carik hard disk. muatan laptop da maximum! yang tak boleh blah tuh siap beli hard disk sebijik macam aku punye. sebok jugak nak hard disk colour pink. gedik! muahahahaha. planned nak makan kat secret recipe kat jusco bukit indah, tapi time really jelousing us, so decide makan mcd jerk la. terima kasih sayang sebab belanja! share all the stories. sebab excited sgt dapat jumpe, tak sempat nak capture gambar dia. tak pe, next time, sure xterlepas agenda wajib kiteorang nie. haha. thanx again, anem! :]

Next agenda, berjimba-jimba. thanx for everyone for making my days. really enjoy it even tak ramai mane pon yang join. just around 20 persons only. but really-really great! thanx too for those yang give the advice and the comments. really appreciate and i'll take it as positive feedbacks after we already make the 'siblings' relationship.

mirror of myself.

First, about time, yes, i'm not the one who can appreciate the time. and i'm not the punctual person too. but i'll try to change it. second, its about feeling atau nama scientific nye, ati tisu kau tuh ha! haha. its hard for me to change it because it already natural in my life. bukan aku yang dok terhegeh-hegeh nak jadik sensitif sgt. tp mmg da camnie. sory to anyone, yang terasa ati ke ape ke. maybe korang tak cukup kenal aku lagi. and for the third comment? haha. sory, i can't mentioned it out. why? because it too personal. sory, peeps!

Okay! kene continue study. sebab next week test nicely waiting us. line up baik punye! haha.
BYE !

2 comments:

  1. sr kiteeee..sob..sob..
    next time laa.
    ;))

    ReplyDelete
  2. haaa..yg ketiga pae tu biha?haha

    btw, gud luck sys :)

    ReplyDelete