Saturday, October 15, 2011

Welcome back :)

Assalamualaikum :)

Aku tak sesat. nie memang blog aku. bukan lupa dengan kewujudan belog nie, tapi kene buat buat lupa. kerana MASA lebih diutamakan untuk kerja kerja lain. maaf belog, maaf kerana tinggalkan kau begitu saja. last post 20 Ogos, dan hari nie dah 16 Oktober. maknanya dah hampir 2 bulan belog ini tak berupdate.

Cerita-cerita basi yang tidak akan di update, tapi tetap segar dalam kotak ingatan aku, sampai bila-bila.

RAYA AIDILFITRI 2011
MINGGU TRANSFORMASI MAHASISWA 2011 (KFK)
MINGGU RAMAH MESRA 2011 (KFK)
MAJLIS KONVOKESYEN KE-47 (KFK)
FIRST SEM FOR SECOND YEAR

Banyak cerita yang nak diceritakan, tapi tahap kemalasan untuk memerah otak tuh lebih berada di tahap maksima. next time, ada masa, aku bebel kat sini eh? yang still fresh dalam otak aku, pasal kemenangan bola jaring dari team SLAYER SMI. congrats to all team's player. paling best ayat senior, " okay lah tuh tempat kedua, dari tahun lima tapi mulut macam longkang, tak guna jugak "

Dear, blog, selamat bertemu kembali. hopefully dalam masa terdekat nie, ada lagi post baru yang bakal ditempekkan di sini. InsyaAllah. Hari isnin test electrical technology, selasa pulak test mechanics of fluids 2. dua dua subject aku tak study lagi. mungkin sekarang lah masa untuk study :)


Bila WingAttack & GoalShooters bergabung, maka huru haralah court netball tuh :)
credit to MOHD NABIL for the jersey :)






2 comments:

  1. sapekah mohd nabil????cpt crite plesss!!! ahakahak..

    ReplyDelete
  2. ala kak mimi buat2 tak tahu pulak...

    ReplyDelete