Friday, October 21, 2011

Pra-Berjimba jimba

Assalamualaikum =)

Setelah mengharungi, 3 test yang boleh buat otak aku sesak tak cukup nafas, nie lah redeem nya. as usual, unplanned. puteri puteri mekanikal keluar dari utm. girls out day. tak payah nak girlS sangat kot, sebab hanya bertiga. it should be, berlima, tapi hanya kami bertiga je. jangan tanya kenapa! haha.

Destinasi dituju adalah City Square dan JB central. sampai sampai, terus melantak kat My Moms Chicken Rice kat JB Central. terima kasih 'kawan' emma, sebab belanja, kalau tahu dia nak belanja, kiteorang order banyak sikit. haha. kawan emma belanja baulu jugak! sedap woo baulu dia, rasa nak suggest kat mak, borong baulu tuh untuk raya haji ni.

Selepas sesi riangkan perut, kiteorang bergegas ke panggung wayang untuk menonton cerita 'The Things'. superb cerita ni! tak rugi buang duit RM7. cerita yang penuh dengan ke-suspens-an. terbaik! 4 out of 5. kejadian menjerit dan berpeluk antara kami tetap tak dapat dikawal, akibat duduk kat barisan tiga paling depan. popcorn dan air mountain dew juga dibazirkan begitu sahaja akibat terlalu teruja menonton wayang!

Sejurus sesi wayang selesai, kami meneruskan misi kami. shopping shopping dan shopping. budak berdua nie shopping sakan, lagi lagi products angry birds. dahsyat betul penangan angry bird sekarang nie. dan kejadian 'salesgirl biadab' tak kan kiteorang lupakan. hampagas punya akak! period dia sorang je fikir, macam mana nak maju kan business kau, kalau layan customer macam taik. on that time, memang aku banyak maki dia. maaf. tapi bila kau tinggikan suara sambil hentak meja membangkang harga yang kami request, tuh satu perbuatan yang lansung aku tak boleh terima. sebab kiteorang mampu bayar dengan harga yang kau tetapkan tapi tak perlu nak tunjukkan kau sorang je JEPUN SERANG HARI TUH!



minah minah angry bird :D



bukan di KFC.





roommate kaki hack fb orang :P


miza beli wallet baru. kene bahan dengan kiteorang sebab ada colour pink kat wallet tuh.


nie lah baju yang kiteorang nak beli untuk gang kiteorang, tapi tak ada rezeki. sedikit terkilan.



Next, berjimba session already planned. sila nantikan :)

3 comments:

  1. o.. patutla x datang kelas tekno.... huhu

    ReplyDelete
  2. emma : perlu kot. haha.

    selipar biru : class tekno? haha

    ReplyDelete