Monday, December 20, 2010

REUNION through phone...

Assalamualaikum :)

Arinie dalam sejarah bangun yang paling lambat sepanjang cuti nie.also maybe for the last time tsk.tsk.tak mahu dah la nak bangun lambat nie.rezeki tak masuk.pastuh kategori anak dara plak tuh.memang conform la laki kau tinggalkan kau bile dah kahwin nanti kalau ade habitat habit macam nie kan.i'll keep going on to change my life to being the better one.InsyaAllah.

Tengah-tengah tengok tb,tetibe ade call masuk.mula-mula malas nak layan.sebab the number appears at the screen memang tak kenal.tapi before tuh,time tengah dibuai mimpi tengah hari tuh,ade banyak missed call dari number nie.so,takut emergency call,just pick up jerk la kan.rupe-rupenye mamat nie yang call.ala,mamat nie.......













budak genius weh kat skola dulu.dia la sifu cubic aku.haha

pergh!makin macho la sifu aku skrg.*pic aku cetak rompak dr fb kau.haha.



Dia la yang call aku.pergh!almost 3hours kot kiteorg bergayut.kalau umah aku tak kene fogging,mahu sampai malam kiteorang berbual.macam-macam story la yang kiteorang bualkan.yela,da 2 tahun kot tak jumpe.nie baru dalam phone,belum jumpe depan-depan.mahu tak tido satu malam.haha.

Dia study kat UNIKL,sepang.course MIAT.line mamat-mamat Aeronautical Engineering seh.haha.gua saluteeee la same lu,bro.haha.first time kenal dia kan,aku pelik.asal la name mamat nie nak panjang berjela kan.nak tahu ape name dia,nie haa...MOHAMAD AL-HAFIZ WONG bin ......pergh!siap ade wong tuh.dia nie memang mix pon.pastuh kan,time skola dulu,aku,apis dengan fred nie da macam kembar taw.sebab dieorang cakap muka kiteorang same.tak de pon sebenarnye,coincidence kiteorang punye spec same...





sila focus kat spec fred ea.owh!ye.yang pose peace gedik tuh la fred.

Gambar aku dengan spec innocent,tak perlu lah aku upload kat sini.sebab tahap kecomelan yang agak melampau telah mengatasi nye.haha.content ape yang aku dapat dari conferences aku dengan apis tadi adelah :-
  1. He totally different compared to two years ago.He become more matured
  2. Ade ke patut dia suro otak aku stop thinking for a while.hahaha.
  3. Dia jugak suro aku pergi audition gelanggang raja lawak kat jb nie.
  4. He absolutely dipressed dengan ex-dia.that girl ade boy lain.
  5. Dia dapat allowance rm630 per month.gile masyuk,bhai!!!
  6. Dia banyak bagi advice,bila aku cakap,'weh,usha kan bdk miat satu untuk aku'haha.
  7. Dia pesan biar la boyfie tuh come naturally.tak payah nak carik2. =)
  8. Kiteorang revise balik cikgu-cikgu yang pernah ajar kiteorang.
  9. I'm very proud of his sister yang belajar kat UK tuuuuuhhhhh.
  10. Dia ajak join reunion.*act,nie la purpose dia call aku.haha
Banyak lagi yang kiteorang cakap.tapi tuh jerk yang aku ingat.sian dia time dia cite pasal ex dia.tapi betul la.dia da banyak berubah.sampai aku lempang pipi sendiri tadi sebab tak caye yang dia dah macam nie sekarang.*part lempang pipi sendiri tuh,sangat lah dusta,okay.haha.mahu tak caye weh.dulu,kantoi dia ade awek pon dari cikgu Asmah.sangat la perahsia orang nye.tak main la nak story-story pasal awek kat kiteorang kan.haha.time da kantoi tuh pon,dia still tak nak share kisah cintan cintun dia kat kiteorang.sangat la tak open-minded.haha.*sebenar nye dia takut nak cite kat aku,sebab aku nie kan minah kepochi.haha

Apis kat sekolah dulu,sangat genius.cikgu Physics aku,En.Rahim Razali,sangat sayang kat apis nie.cikgu mane yang tak sayang anak murid genius kan?aset sekolah tuh.haha.Kalau apis cakap,aku memang tak ade point la nak fight balik.even aku pernah participate debate competition.haha.ape yang dia cakap semua facts okay!dulu aku selalu cakap,duduk asrama boleh menyebabkan kite tak tahu pasal sekeliling.sebab tuh la aku cakap asrama tuh penjara bebas.haha.tapi apis jugak la yang change the negative perception tuh.dia bole jerk tahu pasal macam-macam yang jadik kat luar tuh.aku jerk yang malas.haha.*rajin carik + create alasan jerk.

InsyaAllah.kalau ade rezeki,kite jumpe la nanti eak.sebab date reunion tuh sangat la x ideal dengan schedule aku.sape yang tak nak jumpe membe lame kan.tapi apekan daya.huahuahua.Sampai malam tadi pon apis still call aku,tapi sory laa.i cant pick up the phone sbb time tuh tgh ade keje laa.ade commitment lain yang more important.maybe,next time.apis call aku lelame nie pon sebab dia dapat free call.bukan birthday dia ea.birthday abang dia.haha.lastly,keep in touch,bro!tetibe rase nak letak jugak la picture aku muka innocent tuh.

sangat la tak matured dengan belon-belon segala tuh.

Look out kat spec HAFIZ,FRED dengan AKU.memang dari satu kilang la weh.haha.


*boyfie saya got sleep so earlier tonite.tsk.tsk.(gile meroyan weh!)BYE!


2 comments:

  1. asal xamek je laki tuh jd special boyfren ko jew ;)

    ReplyDelete