Thursday, May 19, 2011

Hari Biasa

Assalamualaikum =)

Hari biasa sebab bukan hari berjimba-jimba. tapi tetap kene bangun pagi. nvm. sebab next week pon memang da kene bangun pagi. short sem tak best !

Bangun, hantar ibu pergi keje, dalam kereta plan dengan anem nak continue beradu, tetapi bercerita berjaya mengatasi segalanya. sory, anem. lepas nie, tak jumpa kau lelame, pastuh sekali jumpa balik, mesti berzillion stories aku nak bagitahu kau.

Dah penat story-mory, anem kemas rumah, aku basuh baju ( kami memang anak dara sebenarnya, malas nak show off jerk selama nie) mandi, pikir nak pergi mana. memula plan nak pergi melaka lagi. penat berdiskusi akhirnya jalan-jalan muar jerk la. pergi wetex, carik makanan. dan finally, we got the toast ! Alhamdullilah.

Jangan percaya branch kami hanya toast. kami memiliki perut yang comel bersize tong drum. setakat roti bakar tuh, celah anak tekak jerk kot.





tangan kalau tak lekang dengan hp bole tak ? :D







tengok tak ade hp di tangan. haha





lemon tea air anem, aku order coffee. nak ambik feel kopitiam. haha.





nasi goreng plus ayam masak merah. nie aku punya.








nasi lemak plus rendang ayam. nie anem punya.








whole bread with kaya + butter flavour
nie aku punya.
anem punya tak ade gambar. dia punya : normal bread + kaya flavour.








mine. memang bagai minyak yang tumpah di ladang gandum !







nie anem punya. licin berkilau kan? dia memang sangat lapa.





semua pon da habis, bayar, dan shopping!




Actually, something happened time makan nie. and let me down. memang macam nak nangis da tapi kene kuat. end up, Alhamdullilah. settle out on the good way. 

Esok macam last episode berjimba-jimba jerk. sedih. nanti da kene balik JB, pastuh da kene sotsem. sotsem. sotsem. tak suka. tak suka. dan tak suka jugak!

BYE!

2 comments:

  1. yelaaa.aku jep fon kat tangan.kau sorok bawah meje.haha

    ReplyDelete
  2. xpon. xpegang lansung. =____=

    ReplyDelete